Yiyecek İçecek Bölümü Çalışmaları

Yiyecek İçecek Bölümü Çalışmaları

Okulumuzda Yiyecek İçecek Bölümü Öğrencileri, uygulamalı olarak her tür yemek yapımı ve içecek hazırlanması, servis gibi hizmetler üzerine eğitim alıyorlar.

08.02.2024 76

 

Öğrenciler yiyecek içecek hizmetleri bölümü alan şefi Serpil KARAGÜL koordinesinde Tiremusu, Pizza, Magnolia, Kiremitte Köfte, Ezogelin Çorba, Pilav, Fırında Tavuk, Garnitür, Meyveli Tartolet gibi çeşitli lezzetleri ortaya çıkardılar. Öğretmenimizi ve yiyecek içecek bölümü öğrencilerimiz bu güzel çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz

 

08-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-2024