AB Prejesi - Dortmund Almanya

Leonardo da Vinci Hareketlilik projesi kapsamında 17 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri Arasında Almanya'nın Dortmund şehrinedeyiz

08.04.2013 5362

Okulumuz Konevi Özel Eğitim Meslek Lisesinin"Kaynak Otomasyonunda Yeni Yöntem ve Teknikler" isimli ve "2012-1-TR1-LEO01-37321"nolu Leonardo da Vinci Hareketlilik projesi kapsamında 17 Mart 2013 – 31 Mart 2013 tarihleri Arasında Almanya'nın Dortmund şehrine yapılan BİRİNCİ AKIŞ tamamlanarak yurda dönmüşlerdir.

Proje kapsamında Okul Müdürümüz Harun ERDOĞDU, Müdür Yardımcımız Veysel DUDU ile birlikte 11. Sınıf Metal Teknolojisi Alanından Nazif İŞLEKER ve Süleyman KORKMAZ Staj programını tamamlayarak yurda dönmüşlerdir.

Ayrıca yerel ortağımız olan Selçuklu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden projeye Müdür Başyardımcısı Ahmet BAŞÜNAL ve Metal Teknolojisi Alan Şefi Durmuş AKDOĞAN ile birlikte 11. Sınıf Metal Teknolojisi öğrencilerinden Seyit Mehmet ALTINTEN; Mevlüt KOÇAK, Erol ULUSOY, Ramazan MERT, Hüseyin NEMUTLU, Abdullah ÇAVUŞOĞLU ve Ömer TUNÇ katılmışlardır.